Cocktail Laboratoriet

En oplevelse i SAFEspace™ med de nye cocktails i centrum.

En aften i fællesskab omkring bordet.

I små grupper lære I at mixe de nye nordiske cocktails. Hertil serverer kokken velvalgte anretninger, der supplerer noter og smagsoplevelser fra cocktailene.

 

Vi arbejder med at infuse spiritus og med at mixe limonader & sirup med elementer fra det nordiske spisekammer.

 

Vi stopper på fornuftigvis kl. 23:00, så alle kan komme sikkert hjem efter en spændende aften.

Program

I laboratoriet tilbereder gæsterne nordiske cocktails sammen med vores bartendere.

En menu valgt med omtanke for naturen og af lokale råvare. Synergi mellem de velvalgte cocktails og 7 serveringer.

  • Kl. 16.00
    Dinner og cocktail laboratorium

  • Kl. 19.30
    Underholdning / quiz / tale – tilpasset jeres ønsker

  • Kl. 20.00
    Dessert serveres 

  • Kl. 20.30
    Lounge med koncert / underholdning / oplæg / award – tilpasset efter jeres ønske

  • Kl. 23.00
    Tak for i aften

1. servering

Ingefær-dild infused Gin & Tonic
Thorn Gin infused med ingefær og dild, Fever-Tree Indian Tonic Water og lime.

 

Saltet nordisk torsk med agurk, dild, citroncreme og aromatisk olie.

2. servering

Wild Flower IPA
Fra Ebeltoft Gårdbryggeri.

 

Vores egen koldrøget laks med grønne æbler, frisk fennikel og sprød malt.

3. servering

Tomojito Tomat
Infused Sobeiski Vodka, danskvand og basilikum sirup

 

Saltbagt knoldselleri med ristet hasselnød, urtevinaigrette med soja og friske skud.

4. servering

Tranebær-appelsin infused Whiskey
Stauning Curious Røget Rye New Make infused med tranebær og appelsin.

 

Rørt tatar med svampe, peberrod og sprød kartoffel.

5. servering

Rabarber-rosmarin Daiquiri
Palma Mulata Rum Silver Dry, lime, rabarber juice og rosmarin sirup.

 

Lamb chops med danske beder, grillede porre og røde bær.

6. servering

Jalapeño Infused Tequila
Burnin’ hot!!

 

Kyllinge‘nuggets’ med pære, brødkarse og stegt kyllingesauce.

Dessert

Espresso Martini & saltet karamel
Sobeiski Vodka, espresso med bønner fra Sydhavnenskaffe, infused karamel sirup og flagesalt

 

Æbler med mandler, chokolade marengs og knas.